Contacteer ons

Zit je met een vraag? Wil je een sessie boeken?

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zondag,
het hele jaar door. 

Routebeschrijving

Liever een uitgebreide routebeschrijving naar onze kasteelhoeve?
Wij hebben het even voor je uitgeschreven:

Vanuit Brussel en Zaventem Luchthaven

Neem de E40 Brussel – Luik. Afrit 25: Tienen (Sint-Truiden).
Aan de 3 rotondes neem je telkens richting Sint-Truiden.
Voorbij de verkeerslichten, 1 km na de derde rotonde, in Hakendover, neem je aan het tankstation TOTAL rechts richting Eliksem. Bij de 1e kruising sla je links af richting Linter.
Na 1 km sla je rechts af richting Wange Centrum. Volg de pijltjes ‘Kasteelhoeve’.
Na 800 m neem je de eerste straat rechts. Dit is de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug.

Vanuit Sint-Truiden

Neem de N3 richting Tienen. In Orsmaal, na het tankstation TOTAL (aan de 3e verkeerslichten voorbij Sint-Truiden), sla je links af richting Hélécine.
Na 3 km, even voorbij de plaatsaanduiding ‘Wange’ volg je de pijl Wange Centrum. Volg de pijltjes ‘Kasteelhoeve’.
Na 800 m neem je de eerste straat rechts. Dit is de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug.

Vanuit Luik

Neem de E40 Luik – Brussel. Afrit 26 Orp-Jauche (richting Hélécine).
Op het einde van de weg neem je de N279 rechts richting Linter: Rue Hubert Vollon, waarvan de naam na 100m verandert naar Rue Armand Dewolf.
Op het T-kruispunt volg je de altijd de N279 naar rechts richting Linter: Rue Armand Dewolf.
Neem vervolgens de eerste straat links: Rue de l’Abbaye.
Blijf de N279 volgen, die enkele keren van naam verandert: Rue des Charrons, Rue de la Station en in Ezemaal Grote Steenweg.
Na 3 km neem je rechts richting Wange Centrum (Gildestraat). Volg de pijltjes ‘Kasteelhoeve’.
Na 800 m neem je de eerste straat rechts. Dit is de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug.

Oplaadpunt elektrische/hybride wagens

Er is een laadpaal voor 2 elektrische wagens aanwezig. Indien je geen oplaadkaart hebt, kan je een kaart vragen aan het onthaal.

Vanuit Tienen

Neem aan het treinstation in Tienen de bus, lijn 313 richting Sint-Truiden. Stap af aan halte Wange dorp. Keer even terug, eerste straat links is de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug.

Vanuit Sint-Truiden

Neem aan het treinstation in Sint-Truiden de bus, lijn 313 richting Tienen. Stap af aan halte Wange dorp. Schuin tegenover de halte vertrekt de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug.

Vanuit Zaventem Luchthaven

Elk uur vertrekt er een rechtstreekse trein vanuit de luchthaven richting Neerwinden station (39 min.). Vanuit de kasteelhoeve kunnen we je komen ophalen of brengen naar Neerwinden (5 min).

Je kan een deelfiets van Blue Bike huren (1,15 euro voor 24u) aan het station van Tienen (ga richting centrum – je vindt de Blue-Bikes naast het station aan de bushalte).

Volg het fietsknooppuntennetwerk (volgens knooppunten 42-64-62-61-56-87), een mooi traject van 9 km tussen het station en Kasteelhoeve Wange.

Je fiets kan veilig geparkeerd worden in onze schuur.

Elektrische fietsen kunnen opgeladen worden in de hoeve.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!